Visionen bag CANVAS var at skabe et lydsystem, der mekanisk og visuelt var fuldt integrerbart med dit TV, og ikke mindst med en lydkvalitet, der kan matche stand-alone Hi-Fi-systemer.

Vi vidste, at det ville blive en udfordring, og at det ville blive svært at tilfredsstille det kritiske øre, da designet af lydsystemet i sig selv skabte nogle begrænsninger. De to største udfordringer, var en bas ude af kontrol på grund af placeringen, og manglen på 3D stereobilleder på grund af højttalere, der var placeret alt for tæt med kun en meters afstand imellem.

Vi gav imidlertid ikke op, og vi gik ikke på kompromis. I stedet lykkedes det os at finde banebrydende teknologiske løsninger på begge disse udfordringer. Læs videre nedenfor og bliv klogere på, hvordan vi løste den designmæssige udfordring, og CANVAS blev et ægte Hi-Fi-lydsystem.

High-end højttalere

CANVAS er designet og konstrueret som en ægte high-end HiFi-højttaler med high-end SB Acoustics trykstøbt aluminiumschassis, højteknologiske bas/mellemtone-enheder, høj-præcisions papirkegle lange passive radiatorer og SB-CANVAS-designede waveguide-diskanter med silkekuppel i trykstøbt aluminium, der er integreret i frontgitteret, så der ikke er nogen diffraktion.

Kabinettet er solidt og fremstillet af satinsort malet MDF og med et omfattende BridgeBrace (tm) (patentanmeldt) afstivningssystem opfundet til - og unikt - for CANVAS HiFi. Systemet tilbyder desuden en 4-kanals Burr-Brown DAC og HiFi-forstærker og avancerede lineære fase Analog Devices DSP delefiltre.

Vi gav imidlertid ikke op, og vi gik ikke på kompromis. I stedet lykkedes det os at finde banebrydende teknologiske løsninger på begge disse udfordringer. Læs videre nedenfor og bliv klogere på, hvordan vi løste den designmæssige udfordring, og CANVAS blev et ægte Hi-Fi-lydsystem.

Rumkorrektion

Modsat klassiske højttalere, der står frit i rummet og med afstand til nærmeste væg for at sikre den optimale Hi-Fi-bas, er CANVAS HiFi typisk placeret på gulvet direkte op ad en væg - eller på en væg. For at sikre den optimale bas-oplevelse, har vi derfor integreret et rumkorrektionssystem via vores CANVAS iOS- og Android-apps, der kan linearisere frekvensgangen, og dermed gøre bas-oplevelsen endnu bedre end ved fritstående højttalere.

Da basforstærkningen ikke er afhængig af tidsdomænet, i modsætning til rumtilstande, lyder DSP-korrigerede boundary gains fantastisk. Du kan bruge din mikrofon på din iPhone til at foretage målinger og korrigere herfor. For et endnu bedre resultat kan du anvende vores Zen mikrofon, som kan bruges med både Android og iPhone.

BACCH 3D

For at få ægte stereobilleder fra traditionelle Hi-Fi-højttalere skal højttalerne placeres fritstående med mindst 30-60 cm til bagvæggen og med mindst to meters mellemrum. Det er nødvendigt på grund af det fysiske fænomen crosstalk. Crosstalk betyder, at hvis højttalerne står tættere på hinanden, så vil lydbølgerne, der for eksempel er beregnet til dit højre øre, i stedet nå begge dine ører og dermed forhindre dine ører og din hjerne i at opfatte lyden i 3D.

CANVAS HiFi modvirker crosstalk-fænomenet ved hjælp af BACCH 3D (Band-Assembled Crosstalk Cancellation Hierarchy), der er opfundet af Edgar Choueiri, en professor ved Princeton University (og bogstavelig talt raketforsker). Systemet fungerer som en slags digital væg fra din næse til højttalerne og sikrer, at dit venstre øre kun hører lyd fra den venstre højttaler, og at dit højre øre kun hører lyd fra den højre højttaler. Med BACCH 3D sikrer vi, at CANVAS Hifi leverer suveræn og ægte 3D-stereolyd med både bredde, dybde og højde i lydbilledet på niveau med de absolut bedste og dyreste high-end Hi-Fi-systemer på markedet.

Det er vigtigt at bemærke, at BACCH 3D ikke er et filter, der tilføjer noget til lyden, som for eksempel rumklang eller falsk surround. Systemet tilføjer intet til de lydbølger, der når dine ører, men fjerner udelukkende fejl og sikrer dermed, at dine ører og hjerne kan høre i 3D. Det bedste af det hele er, at systemet virker med alle stereooptagelser, der er lavet i de sidste 70 år, og at systemet pakker nedmikset Dolby Atmos ud, så du får fantastisk surround-lyd til dine filmoplevelser.

Let og elegant montering

Med vores unikke TV-beslag, der er udviklet specielt til CANVAS, kan du let og effektivt montere og justere langt de fleste nye TV-modeller på markedet, uanset mærke og producent. Beslaget, der passer til de populære TV-størrelser 55", 65", 75" og 77", kommer med tilhørende frontgitter i matchende størrelse, som sikrer, at CANVAS-højttaleren og dit TV flugter perfekt og smelter sammen til en elegant enhed.

Hurtig og effektiv tilslutning

Vi har udviklet CANVAS med fokus ikke kun på suveræne lydoplevelser og kvalitet men også på optimal brugervenlighed, og højttaleren er derfor hurtig og let at tilslutte til andre enheder og systemer. Har du en iPhone, forbinder du nemt CANVAS til dit Wi-Fi ved at vælge Wi-Fi-indstillinger og tilslutte CANVAS til dit netværk. Har du i stedet en Android-telefon, guider Google Home-appen dig gennem den nemme opsætning.

Når du skal streame, har CANVAS et integreret trådløst modul med Apple AirPlay 2 og Google Cast, som begge er multirumskompatible med alle andre højttaler-brands. Desuden tilbyder CANVAS både Roon, Tidal og Spotify. Den har også Toslink digital optisk indgang, så du for eksempel kan tilslutte din SONOS Connect-boks, og ikke mindst en analog indgang med en fantastisk Burr-Brown ADC, så du nemt kan tilslutte din pladespiller.

CANVAS har desuden integreret HDMI eARC, hvilket betyder, at den fuldstændigt problemfrit samarbejder med dit TV og fungerer helt af sig selv med dit TV's fjernbetjening. Du kan også bruge fjernbetjeningen til dit Apple TV til at skrue op og ned for lydstyrken i din CANVAS. En anden stor fordel ved HDMI eARC er, at den modvirker lip-sync problemer og sikrer, at billede og lyd altid passer sammen, uanset om du ser film, shows eller koncerter.

Android, Google Home og Chromecast er varemærker tilhørende Google LLC.

Fleksibel montering på gulv eller væg

Alle CANVAS-højttalere bliver leveret med en fleksibel special-udviklet fod (patentanmeldt), der gør det muligt både at placere højttaleren på gulvet eller montere den på væggen. Du behøver altså ikke på forhånd at have besluttet, om du vil placere din CANVAS på gulv eller væg, men kan prøve dig frem og beslutte dig, når du har afprøvet de forskellige muligheder. Den fleksible fod gør det også muligt for dig at ombestemme dig senere eller nyindrette din bolig uden, at du skal ud at investere i ny fod eller ophæng.

Fremtidssikret

CANVAS er fremtidssikret med automatiske over-the-air softwareopdateringer, hvis vi en dag finder på en endnu bedre lydtuning, eller hvis der kommer nye streamingformater. Selv den elektroniske hardware er designet til at kunne opgraderes, hvis der en dag i fremtiden kommer nye streaming- eller kabelstandarder, som ikke kan opgraderes softwaremæssigt.

Den særligt servicevenlige modulopbygning gør det også nemt at udskifte komponenter, både inden for den udvidede 5-års garanti og efter garantiens udløb. Det sikrer, at produktet nemt kan serviceres i dit hjem.

Ingen anmeldser blev fundet.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram