Dansk design

Den grundlæggende idé bag CANVAS’ var at designe en højttaler, der æstetisk og stilmæssigt komplementerer moderne, funktionelle hjem – uden at gå på kompromis med selve lydoplevelsen.

Vores designfilosofi kombinerer enkelhed, minimalisme og rene linjer med en neutral og harmonisk farvepalet og naturlige materialer som træ og tekstiler i naturinspirerede farver og teksturer.

Designfilosofien bag CANVAS HiFi har dybe rødder i vores fælles nordiske designtradition, hvor et stærkt fokus på funktion og praktik går hånd i hånd med æstetik, komfort og hygge. CANVAS HiFi rummer i sit designudtryk samme balance mellem funktionalitet og æstetik, praktik og design.

I selve designprocessen var lydoplevelsen i centrum. Først da vores team af lydeksperter havde skabt den ultimative lyd, blev stafetten givet videre til vores designere og indretningseksperter, som fik til opgave at formgive og designe højttalerens æstetiske udtryk med udgangspunkt i den klassiske, nordiske designtradition.

Mød vores designere og indretningseksperter her.

Anne Fabricius Møller

Anne Fabricius Møller er en anerkendt dansk tekstildesigner med værker udstillet permanent på Dansk Museum for Kunst og Design og udstillinger på det velrenommerede galleri Drud & Køppe i København.

Hendes kreative og kunstneriske talent har indbragt hende Biennaleprisen og legater fra Statens Kunstfond, og hun er medlem af designer-sammenslutningen Octo-gruppen, der viser sit arbejde internationalt på udstillinger over hele verden.

Anne Fabricius Møller har studio og værksted i København og arbejder samtidig som designer for den danske tekstilvirksomhed Kvadrat.

Designs af Anne

Anne Fabricius Møller har designet flere af de tekstiler, der bliver anvendt som front på CANVAS højttalerne og bidrager til en smagfuld fusion af lyd og design.

Fronttekstilerne, Burnt Umber, Light Green og Umber, som alle er produceret af Kvadrat, tilbyder farver og mønstre, der i sin kreative enkelhed komplementer ikke blot moderne boligindretning men også hele visionen bag CANVAS.

Tekstilerne bidrager til at skabe en helhedsoplevelse, der ikke udelukkende handler om lyd, men også om at skabe et harmonisk, æstetisk designudtryk. De stilsikre farve- og tekstildesigns forstærker den samlede oplevelse af højttaleren og lydkvaliteten – og ikke mindst glæden ved at lytte.

Cristian Zuzunaga

Cristian Zuzunaga er uddannet i typografi og grafisk design på London College of Communication og Royal College of Art i London og er i dag en anerkendt designer, der kreativt blander kunst, mode og design.

Cristian Zuzunaga er især anerkendt for sine tekstildesigns, der inkluderer både boligtekstiler og tekstildesigns til modeindustrien. Han har galleri og kreativt værksted i Bristol og arbejder desuden for forskellige internationale designvirksomheder, herunder den danske tekstilvirksomhed Kvadart.

Han finder sin inspiration blandt andet i den digitale verden men er også inspireret af de globale storbyers arkitektoniske former og nutidens komplekse, moderne livsstil.

Designs af Zuzunaga

Christian Zuzunaga har designet et udvalg af vores CANVAS fronttekstiler, herunder tekstilerne Dark Blue, Milled Ochre og Ocean Grey. Alle disse tekstiler er fremstillet af Kvadrat.

Tekstilernes forskelligartede udtryk giver dig mulighed for at vælge netop den stil og det design, der passer til din boligstil og -indretning. Gennem valg af fronttekstil kan du sætte dit helt eget, individuelle præg på din CANVAS højttaler og skabe et unikt designelement til din bolig.

Susanne Helberg

Susanne Helberg er indretningsarkitekt med mangeårig erfaring indenfor møbelkunst og indretning. Hun står bag det endelige design af CANVAS, både når det gælder formgivning, materialevalg, farver og funktion, og ikke mindst bag den ultimative fusion af ægte Hi-Fi-lyd og moderne indretnings- og møbeldesign.

Med CANVAS højttalerens stærke design er det at indrette et hjem med Hi-Fi i høj kvalitet ikke længere et designmæssigt kompromis. Højttaleren fungerer derimod som et elegant og integreret designelement, der løfter boligens æstetiske og designmæssige udtryk. Susanne Helbergs design har dermed ikke kun styrket den lydmæssige oplevelse men har også vist, hvordan omhyggelige designvalg kan revolutionere samspillet mellem teknologi og æstetik.

Designs af Helberg

Susanne Helberg har omhyggeligt udvalgt materialerne til CANVAS, herunder både kvalitetstekstilerne fra den danske tekstilproducent Kvadrat og træfronterne i lys eg, valnød og mahogni fremstillet af dygtige, lokale danske håndværkere. De omhyggeligt udvalgte materialer afspejler hele visionen bag CANVAS, nemlig et kompromisløst fokus på kvalitet, godt design, og godt håndværk.

Muligheden for at skifte front med tiden og vælge ny farve, træsort eller tekstil giver designet en ekstra dimension af funktion, fleksibilitet og holdbarhed, som Susanne Helberg også står bag. Skifter du smag eller bolig, kan din CANVAS højttaler hurtigt og let skifte udtryk og design med en ny front og dermed fortsat bidrage med suveræn lyd og godt design i dit hjem – også selvom moden skifter.

Også smuk bagfra

Med CANVAS' elegante og praktiske TV-beslag slipper du for løse ledninger og andet irriterede rod, der ødelægger din indretning og det visuelle udtryk i din bolig. Beslaget er nemlig udformet med et skjult rum integreret bag skærmen, hvor du smart og diskret kan skjule al elektronik, kabler og stikkontakter.

Med godt design er det de små detaljer og de specialudviklede løsninger, der tæller og gør den store forskel. Med CANVAS har vi tænkt på det hele – også alt det der roder - så du kan skabe et harmonisk, roligt og ryddeligt hjem.

Fremtidssikret design

CANVAS er langtidsholdbart design, der let kan tilpasses nye behov og en ny boligstil. Med vores fleksible ophæng/fod kan CANVAS altid tilpasses dine fremtidige TV-behov.

Hvis du køber et nyt TV i en anden størrelse eller et andet mærke, kan CANVAS også let tilpasses det nye TV, og skifter du boligstil, kan du til enhver tid udskifte fronten på din CANVAS højttaler.

Passer perfekt til dit tv

CANVAS fås i flere størrelser, herunder 55", 65", 75" og 77", der sikrer en elegant og diskret integration med dit TV.

Løft din lydoplevelse i hjemmet til nye højder med CANVAS.

Oplev CANVAS i din bolig

Er det svært at beslutte, hvilken frontfarve og størrelse CANVAS HiFi, der passer bedst til din boligs stil og indretning? Det behøver det ikke at være!

Med vores brugervenlige Augmented Reality (AR) værktøj kan du virtuelt afprøve forskellige frontfarver, størrelser og monteringsmuligheder og se, hvordan de fungerer i netop din bolig. På den måde sikrer vi, at du får en løsning, der ikke kun opfylder dine Hi-Fi drømme, men også komplementerer din bolig, farvevalg, og indretningsstil.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram