Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hificenter.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten løber som nævnt fra den dag, hvor du har modtaget varen. Dog forlænges fristen til følgende hverdag, hvis fristen ellers ville udløbe på en helligdag, lørdag eller søndag. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, og varerne leveres enkeltvis eller i flere partier, så starter fristen fra den dag, hvor du har modtaget den sidste vare eller parti.

Du har mulighed for at fortryde købet efter varen er taget i brug, men du må kun håndtere varen på en sådan måde, at du kan fastslå varens art, egenskaber og måden den fungerer på. Hvis du har testet varen på anden vis, så hæfter du for en værdiforringelse.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, så finder du standard-formularen til fortrydelsesretten her. Du kan også gøre brug af fortrydelsesretten ved at skrive en utvetydig erklæring til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Det kan du gøre via følgende mail: hifi@lbs.dk.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Du har som nævnt 14 dage til at gøre krav på din fortrydelsesret efter varen er modtaget. 14 dage efter den dato, hvor du har givet os besked om dit krav på fortrydelsesretten, har du 14 dage til at returnere varen til os. 

Hvis du fortryder købet skal varerne sendes til:

HIFI Center Jylland
Maigårdsvej 2 B
9900 Frederikshavn

Du bedes bruge Post Danmark ved returnering af varer, da de forsikrer varens værdi. Husk at gemme trackingnummeret og pak varerne forsvarligt ind, for du har ansvaret for varen, indtil den ankommer til vores lager.

Du betaler selv for udgifterne ved returnering af varer, som du fortryder.

Returnering af varer

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb retur, som du har indbetalt til os. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Den eneste omkostning du har, når du fortryder et køb, er fragten retur til os.

Bemærk:

Du kan miste købsbeløbet helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet. Det gør sig eksempelvis gældende hvis:

  • Du har reelt taget varen i brug
  • Varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den
  • Du har håndteret varen på en anden måde end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og måde at fungere på

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen for at gør ekspeditionen hurtigere samt en udfyldt returformular (du finder standard-formularen til fortrydelsesretten her).

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram