Demodag i musikkens tegn!

Lørdag d. 5. marts kl. 09.30 - 14:00 byder HiFiCenter Jylland indenfor til en god omgang musik, hvor der bliver spillet på nyheder fra Audio Research og Elac.

Audio Research er nærmest indbegrebet af amerikansk rør-grej, og bygger på mange års erfaringer, som har kastet en masse anmelderfavoritter af sig gennem tiden.

Brandon Lauer, som er produktchef hos Audio Research, kommer og fortæller og demonstrerer noget af udvalget, og der vil kunne lyttes til de helt nye modeller: effektforstærkeren Reference 80S, forforstærkeren LS28SE og den nye, kompakte integrerede forstærker, I/50.

  SE MERE FRA AUDIO RESEARCH  

På højttalersiden kommer Erik Hansen fra SAS Audio og fortæller og demonstrerer de nye Elac Concentro S503 3-vejs standerhøjttalere og den store Concentro M.

Elac er en af verdens ældste højttalerproducenter, og har et stort og meget velanmeldt sortiment, der spænder over alle prisklasser.

  SE MERE FRA ELAC  

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram