Elac | HIFI Center Jylland

Elac

Elac SUB 2030 subwoofer

En oplagt subwoofer til mindre rum men hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Det lukkede kabinet sørger for en meget kontrolleret bassen, og på trods af størrelsen, går SUB 2030 stadig ned i 20 Hz takket været den kraftige 10" basenhed hjulpet af 350 watt forstærkning.

4.999,-
Elac IC-C61W indbygningshøjttaler

Contractor-serien er Elacs professionelle serie af custom-install produkter, som er målrettet kunder der ønsker ensartet kvalitet hele vejen igennem deres indbygningsløsning.

1.995,-
Elac IC-CS61 indbygningshøjttaler

Contractor-serien er Elacs professionelle serie af custom-install produkter, som er målrettet kunder der ønsker ensartet kvalitet hele vejen igennem deres indbygningsløsning.

2.495,-
Elac IC-VT61 indbygningshøjttaler

Vellydende indbygningshøjttaler der bygger på Elacs mangeårige erfaringer med at bygge hi-fi højttalere. Denne model er særdeles velegnet til eks en indbygnings hjemmebio, hvor højttalerne har den fordel at enhederne er vinklet, så lyden kan guides i retning af lytteren.

3.995,-
Elac Solano BS283 højttaler

Solano-seriens nye darling, 283, er endnu et skud på stammen over velspillende reolhøjttalere fra Elac af den slags som er ligeglade med hvor små de er. Lyden strider mod hvad man forventer af en reolhøjttaler med masser af dynamik, overskud og "slam".

12.595,-
Elac Solano FS287 gulvhøjttaler

Afløseren for den utroligt populære og velanmeldte 200-serie er ude, og den sætter med det samme nye standarder for hvad der er muligt fra en kompakt højttaler.

23.500,-
Elac Debut Reference C5 centerhøjttaler

Elegant og velspillende centerhøjttaler i Elacs nye, anmelderroste Debut Reference-serie.

3.800,-
Elac Reference Sensible Speaker kabel

Vellydende kabel fra Elac som er beregnet til større og mere krævende højttalere.

Kraftigt tværsnit i rent kobber og med solide bananstik der sørger for maksimal forbindelse.

Kommer som 2 x 3 meter. 

1.899,-
Elac Sensible Speaker kabel

Færdigmonteret entry-level kabel på 2 x 3 meter fra tyske Elac. Monteret med kvalitets bananstik for optimal forbindelse.

799,-
Elac IC-V61 indbygningshøjttaler

Vellydende indbygningshøjttaler der bygger på Elacs mangeårige erfaringer med at bygge hi-fi højttalere.

Bassen er en 6½" og med en stofdiskant er det både god fylde og silkeblød diskant. Indbygningsdybden er 12 cm, så den kan passes ind de fleste steder.

2.499,-

Sider