REFERENCE UHD

REFERENCE UHD – NYE HØJDER PÅ DIT TV

Loewe lancerer i juni måned 2015 det nyeste skud på TV-stammen, nemlig Reference UHD. Og ikke nok med, at billedet er forbedret, også lyd og design er tunet, så du får det allerbedste for pengene. 

Det nye Reference har Ultra High Definition og 200 Hz skærm med LED baglys, hvilket betyder, at billedet er super skarpt, selv når der er hurtige bevægelser. Detaljerne er tydelige og kontrasterne kommer virkelig i spil her. Desuden har TV-skærmen et kontrastfilter, som understøtter detaljerne endnu mere. Farverne bliver nemlig mere skarpe og livagtige, og den sorte farve bliver endnu mere dyb. 

Neden under skærmen er der en soundbar med hele 8 integrerede højtalere og i alt 120 watt. På den måde understøttes det fantastiske billede af en lige så fantastisk lyd, der har en præcision i detaljerne som altid før. 

VELKENDTE LOEWE TRÆK

De almindelige Loewe-træk er naturligvis også en del af Reference UHD. Således har TV’et DR+, så du kan optage direkte fra TV´et. Og med Follow Me kan du starte filmen i stuen, sætte den på pause og se videre, hvor du slap, i soveværelset. Er du undervejs en dag og har glemt at bede dit TV om at optage, så kan du nemt og bekvemt gøre det med din mobiltelefon. Ved at hente Smart Assist app´en kan du – såfremt du har internetadgang – bede TV´et om at optage på din smartphone.

VI STÅR KLAR TIL AT RÅDGIVE

Hos Loewe Gallery Frederikshavn er det nye TV allerede kommet op i udstillingen, så hvis du vil se dets features demonstreret af fagligt professionelle specialister, så kig for butikken. Uanset, hvad dine ønsker er, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram