Loewe Bild 3 kampagne

Få en skræddersyet TV løsning - lige nu inklusiv ekstern harddisk, uden beregning.

Loewe Bild 3.55" er et fantastisk fladskærms TV med minmalistisk design, men stadig utrolig high-tech.

Den nye og enkle brugerflade har alle de vigtigste funktioner og er nemt tilgængelige. Billedkvaliteten er i Ultra High Definition og sikre knivskarpe billeder og strålende farver. Samt 80 watt kraft effekt for en sublim lydgengivelse. 

Loewe Bild 3.40 fra 14.499,-

Loewe Bild 3.48 fra 18.499,-

Loewe Bild 3.55 fra 22.999,-

Den nye DR+ Feature Disk giver dig hurtig og nem adgang til de bedste nye funktioner til dit Loewe TV. 

Bluetooth Music Player 
Den nye bluetooth funktion giver dig nem mulighed til at koble din smartphone eller tablet til dit Loewe TV og giver dig muligheden for at lytte eller streame alt dit favorit musik på dit TVs indbyggede højttalere eller Loewe system.

Bluetooth tastatur 
Med dens bluetooth giver den dig mulighed til at sidde lænet tilbage og koble et trådløst tastatur til og give dig en nem hurtig løsning til at taste og surfte rundt online.

Multiroom TV streaming   
Med multiroom TV streaming kan du nyde alle dine favorit TV-shows eller film. Du bestemmer selv, da den giver dig mulighed for at streame liveprogrammer eller shows til to mere Loewe TV i andre rum. Den giver dig også mulighed for at optage op til to progrmmer samtidigt og se et tredje mens den gør. Så der bliver aldrig skænderier ang. hvilket program der skal ses. Udover at optage programmer kan du også pause og arkivere, så du kan se dem senere.  

Udover nye funktioner tilbyder den også 1 TB lagerplads til din DR og den lille størrelse gør det muligt at usynliggøre den ved montering bagved dit Loewe Tv.  

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram