FÅ HJÆLP TIL INDRETNINGEN

Hvis du står overfor en ombygning af hjemmet og har brug for hjælp til indretning og den bedst mulige placering til dit behov, så er vi altid klar til at hjælpe jer med indretningen i forhold til jeres nye lyd- og billedprodukter. 

FÅ INSPIRATION

Kom derfor ind til HIFI Center Jylland, vi står klar til at hjælpe med små og store projekter i dit hjem. I vores butik ser du desuden et bud på et hjem fyldt med gode lydoplevelser i alle rum, og vi demonstrerer også gerne, hvordan det kunne se ud hos dig samt giver et bud på, hvilke Hifi-produkter, du bør vælge, så dine ønsker opfyldes på bedste vis.

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED

Ved du ikke helt, hvor du skal starte henne, så er det ikke noget problem, for vi hjælper dig gerne gennem hele processen fra begyndelsen, hvor det bare er en drøm til udførelsen, der gør drømmen til virkelighed. I vores samtaler, vil vi først tale om, hvilke tanker du har, og efterfølgende vil vi præsentere dig for vores forslag til indretningen. Når vi sammen har fundet den ideelle løsning for dig, vil vi udarbejde en tegning af indretningen med monteringsløsningerne, og ud fra den vil vores team af professionelle teknikere og montører komme hjem til dig og realisere drømmen.

LAV EN SAMLET PLAN

Forløbet hos os er typisk inddelt i tre faser:

1. Først laver vi en plantegning, der indeholder en HiFi produktoverigt. Plantegningen skal sikre, at begge parter får et overblik over, hvilke produkter, du får, og hvor montørerne skal placere produkterne.

2. Dernæst udarbejder vi en installationsplan inklusiv dåseafslutninger og monteringsdetajler, samt hvor vi definerer målsætningerne. Denne plan er hovedsageligt til teknikere og montører og skal sikrer, at installationen gennemføres på dén måde, som vi har aftalt.

3. Tilsidst laver vi en oversigt over alle kabler og rør til vores installatør, så alting bliver trukket korrekt.

Nedenfor ser du et eksempel på en plantegning:

Nedenfor ser du et eksempel på en installationsplan:

Du er altid velkommen til at komme ind i butikken for at blive inspireret og få råd og vejledning af vores professionelle specialister, og du kan også altid booke en tid til et møde via tlf. 98 43 99 87.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram