Eksklusiv DEMOAFTEN hos HiFi Center Jylland d. 24/10-23

Tirsdag d. 24. oktober kl. 18.30 er en dato, du ikke må gå glip af!

HiFi Center Jylland, står over for en ekstraordinær begivenhed, med besøg fra Luxman og Interceptor Audio. 

Luxman NT-07 præsentation: Dette er din unikke chance for at være blandt de allerførste til at se og lytte til den længe ventede Luxman NT-07 streamer transport. Denne innovative enhed kombinerer førsteklasses lydkvalitet med den nyeste teknologi og er designet til at forvandle din musikoplevelse. Få et indblik i, hvordan den leverer krystalklar lyd og integrerer i dit musiksystem.

Interceptor Audio Produkter: Interceptor Audio er kendt for at levere lydprodukter af højeste kvalitet. De vil også være til stede og præsentere deres nyeste innovationer og teknologi, der vil forbløffe dine sanser.

Hvad du kan forvente:

  • En spændende aften med mulighed for at opleve High-End HiFI når det er bedst.
  • Lytteoplevelser i verdensklasse med enestående lydkvalitet.
  • Mulighed for at udforske og stille spørgsmål om Luxmans og Interceptor Audios produkter.
  • Eksklusive tilbud på HiFi.
  • Netværk med andre lydentusiaster og eksperter inden for branchen.

Dette er en enestående lejlighed for alle, der sætter pris på musik og lyd i særklasse. Lad os sammen fejre Luxmans og Interceptor Audios dedikation til at levere førsteklasses lydoplevelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften med HiFi Center Jylland, Luxman og Interceptor Audio. Tilmeld dig nu for at sikre din plads til denne eksklusive showcase.

Tilmeld dig:

Mail: hifi@lbs.dk

Eller på vores facebook begivenhed

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram