3D ORCHESTRA

LOEWE 3D ORCHESTRA – 3D LYD I HELE RUMMET

Med Loewe 3D orchestra sidder du i ”sweet spot” – uanset spot! Lyden udsendes i kugleform og i alle retninger, så lyden er lige perfekt fra alle steder i rummet. Og det er ikke kun højtalerne, som hjælper med til dette – faktisk reflekteres lyden fra væggene også, så lyden bliver gengivet helt perfekt. 3D-lyden er virkelig en 3D-oplevelse!

Loewe 3D orchestra kan bruges i forskellige kombinationer. Det er muligt at opbygge systemet fra stereo 3.1 og op til 7.1. Sættes det sammen med dit Loewe Individual Slim Frame TV eller Loewe Reference UHD, skabes den perfekte lydoplevelse i en fantastisk kvalitet. Jo flere vinkler, der er og jo mere lyd, man ønsker, jo flere højtalere skal der til. Loewe 3D orchestra er et system, som man opbygger trin for trin. De er trådløse, og det giver en helt igennem perfekt 3D lyd, uanset om du står lige ved højtaleren eller i det yderste hjørne af rummet. Lyden stråler ud i en præcis og perfekt kilde, så du altid har den bedste lyd.

Indret rummet præcist som det passer dig. For med Loewe 3D orchestra er det ikke nødvendigt at placere højtalerne i samme højde for at få den mest optimale lyd. Da udsendelsen af lyden sker i alle retninger betyder det, at lyden stadig er perfekt selv med forskellige højdeniveauer.

Det er altså ikke kun fra siddepladsen, men alle dimensioner i hele rummet, hvor lyden kan udsendes i de helt perfekte mængder. Til Loewe 3D orchestra fås en subwoofer, som hjælper til en perfekt klang og lækker baslyd, som giver dit Home Entertainment system den perfekt lyd.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram