Pear Audio | HIFI Center Jylland

Pear Audio

Velspillende og meget musikalske pladespiller fra Pear Audio. Pear Audio kommer fra Slovenien og er ejet af Peter Mezek. Peter var venner med Tom Fletcher, der stod bag Nottingham Analogue, og sammen designede de en serie pladespillere som bærer arven fra Tom Fletcher videre. Designet er unikt, kvaliteten er i top, og lyden er absolut i topklasse med produkter der handler om musik og sjælen i musikken.

Pear Audio Odar
Pear Audio Odar

Det solide fundament på den velanmeldte Kid Thomas er videreudviklet, og resultatet er den nye reference-pladespiller, Odar, som er skabt til alle de audiofile musikelskere der vil have det absolut bedste.

125.000,-
Pear Audio Little John

Pear Audio Blue pladespillere repræsenterer ikke en revolution, men snarere en evolution i Tom Fletchers tilgang til pladespiller-design.

22.500,-
19.900,-
Pear Audio Kid Punch

Kid Punch er designet af Tom Fletcher sammen med Pear Audios Peter Mezek.

Den dobbelt plint i en udvalgt træsort er bygget med individuelle afkobler mellem de to plader for at eliminere vibrationer i at nå den sarte pick-up.

51.000,-
Pear Audio Blue Kid Thomas

Kid Thomas er topmodellen fra Pear Audio Blue.

Et af de sidste designs som Tom Fletcher lavede sammen med Peter Mezek. 

65.000,-
Pear Audio Blue Kid Howard

Kid Howard er en elegant pladespiller som bygger på kerneværdierne fra topmodellerne, og som på samme måde er 100% håndlavet.

34.000,-