Audio Analogue | HIFI Center Jylland

Audio Analogue

Audio Analogue ABsolute forstærker

NYHED - KOMMER EFTERÅRET 2021!

ABsolute er den nye topmodel i integrerede forstærkere, og med en kampvægt på over 50 kilo, er der lagt op til noget særligt.

148.500,-
Audio Analogue Maestro Anniversary forstærker

Seneste version af Maestro er dybest set en neddroslet og sammenbygget udgave af det store Bellini/Donizetti forstærkersæt.

49.995,-
Audio Analogue Donizetti Anniversary effektforstærker

Donizetti Anniversary, designet af AirTech LAboratories, er største forstærker i den nye Anniversary-serie og endnu en i rækken af historiske produkter fra Audio Analogue.

76.850,-
Audio Analogue AAdrive cd-transport

AAdrive er en helt ny cd-transport fra Audio Analogue, og den er den oplagte makker til AAdac, som er en højkvalitets konverter der er lavet til at matche netop Aadrive.

13.995,-
Audio Analogue Bellini Anniversary forforstærker

Bellini Anniversary forforstærkeren, seneste "barn" af udviklingsteamet fra Airtech Laboratories der står bag Audio Analogue, er en del af den nye jubilæums-serie og er seneste version af den velanmeldte Bellini-modelrække.

43.995,-
Audio Analogue Puccini Anniversary

For 20 år siden blev Audio Analogue stiftet, og for lige så lang tid siden, kom Puccini ud.

For at markere de 20 år, var drømmen at lave den bedste Puccini overhovedet, og samtidig en af de bedste forstærkere i klassen.

31.995,-
Audio Analogue AAdac konverter

AAdac er en ny, spændende DAC fra Audio Analogue, som bygger på topklasse komponenter og en af markedets bedste DAC-chips, ESS Sabre PRO9038.

27.995,-
Audio Analogue AAphono RIAA

Lige som AAcento forstærkeren, passer AAphono perfekt ind i Audio Analogues filosofi med enkelt design og høj brugervenlighed pakket ind i lækker byggekvalitet.

13.995,-
Audio Analogue AAcento forstærker

AAcento er en ny integreret forstærker fra italienske Audio Analogue.

26.495,-