HIFI Center Jylland webshop - Køb HIFI produkter online

HIFI CENTER JYLLAND

JBL 4306 højttalere

Prisen er for et sæt.

Ikonisk JBL-lyd bygger på mere end 70 års innovation og udvikling.

16.495,-
Simaudio Moon 260D cd-afspiller

MOON 260D er den naturlige og oplagte makker i et MOON-system.

Den bygger på M-get Quattro-drevet, og det er placeret i et tungt kabinet, der er fri for vibrationer.

25.300,-
Elac Debut SUB 3030
Elac Debut SUB 3030 subwoofer

Topmodellen i den nye række af subwoofere

6.300,-
Pear Audio Blue Kid Thomas

Kid Thomas er topmodellen fra Pear Audio Blue.

Et af de sidste designs som Tom Fletcher lavede sammen med Peter Mezek. 

65.000,-

Hi-Fi OG HIGHEND FRA DE BEDSTE PRODUCENTER

HIFI Center Jylland kan præsentere et stort og bredt udvalg af produkter i alle prisklasser fra nogle af de bedste producenter i verden, og kan til enhver tid sammensætte et system, der leverer de oplevelser som du drømmer om.

Vores mange-årige erfaring i netop at sammensætte og sætte systemer op både i butikken og hos kunden, gør at vi kan finde den rigtige løsning for dig. Vores udstilling viser produktern fra deres bedste side, og du kan til enhver tid nyde en demonstration helt uforpligtende og med en god kop kaffe i hånden, mens du sidder behageligt i vores flotte udvalg af eksklusive møbler til at toppe oplevelsen.

VI ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE OG VEJLEDE

Uanset hvilken løsning, du har behov for – om det er eksklusive højttalere i fantastisk kvalitet, et TV til soveværelset eller det ultimative Home Cinema Set, som forener alle komponenterne lyd, billede, dybde og oplevelse i en perfekt oplevelse – hos HIFI Center Jylland finder du netop dét!

Har du behov for hjælp til at designe et komplet multirums-system eller skjult lyd i hele huset, så kan vi ligeledes hjælpe dig med at planlægge den rigtige "opskrift". Aftal et møde med en af vores vejledere, og kom forbi med tegninger. Så hjælper vi med at finde og placere de helt rigtige produkter.

Vi tilbyder en rente- og gebyrfri finansiering, og priserne finder du under selve produkterne, og her kan du også bede om at få tilsendt et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt, en pris, dine finansieringsmuligheder eller noget helt andet.