Mærker - her finder du alle vores mærker!

VI FORHANDLER DISSE MÆRKER

Hos os finder du en bred palette af nogle af de bedste mærker på markedet.

Alle vores produkter og mærker er udvalgt ud fra personlige erfaringer, passion for musikken og erfaringer fra rundt om i verden.

Vi er stolte af at repræsentere:

Mark Levinson - klassisk amerikansk highend mærke der i særdeleshed er kendt for deres fremragende forstærkere.

MOON by Simaudio - canadisk highend-producent der har eksisteret i 40 år, og er blevet toneangivende i branchen de senere år.

Yamaha - klassisk, hæderkronet japansk mærke der er store indenfor både hi-fi og surround.

Rotel - familieejet virksomhed der er kendt for deres glimrende stereoprodukter til priser hvor de fleste kan være med.

MICHI - Rotels luksusmærke er genopstået med en serie forstærkere der leverer utrolig valuta for pengene.

VPI - amerikansk producent af pladespillere. Amerikansk familiefirma drevet af Mat Weisfeld og hans far Harry.

Pear Audio - slovensk producent af særdeles musikalske pladespillere der er baseret på Tom Fletchers designs. Vi importerer selv Pear Audio.

Arcam - det klassiske engelske brand er tilbage i stærk form under vingerne af Harman, som også ejer Mark Levinson.

Sonus Faber - italiensk håndværk når det er bedst giver nogle højttalere der er smukke at kigge på, og spiller Musik med stort M.

Elac - Tysklands største og ældste højttalerproducent og de er leverandør af vellydende højttalere, pladespillere og elektronik i alle prisklasser.

GamuT Audio - dansk highend fra hænderne af Benno Baun Meldgaard, som har skabt en perlerække af Golden Ear og Editors Choice-vindere.

Audio Physic - tysk producent af elegante og vellydende højttaler der byder på alternative løsninger i jagten på optimal lyd.

Copland - dansk producent af rørforstærkere der både er smukt byggede og ekstremt velspillende.

Rega - velkendt og ikke mindst velanmeldt producent af pladespillere, forstærkere, højttalere og tilbehør.

Pro-Ject - Østrigsk producent af pladespillere, elektronik og tilbehør med fokus rettet på deres vellydende pladespillere.

Revel - amerikansk højttalerproducent under samme ejer som bl.a. Mark Levinson. Mangeårig reference hos mange magasiner pga deres ærlige tilgang til musik og hifi.

JBL - vel nok indbegrebet af amerikanske højttalere, som under vingere på Harman, er kommet tilbage større og stærkere end nogensinde.

Brinkmann - tysk highend prodcent af pladespillere og forstærkere med en ekstrem byggekvalitet og lyd i den absolutte top.

Lumin - nogle af markedets absolutte bedste netværksafspillere, og med en byggekvalitet der matcher highend-producenterne uanset pris.

Nordost - hæderkronet amerikansk producent af nogle af de bedste kabler i verden. 

Ortofon - dansk hifi er i høj kurs ude i verden, og Ortofon er et af de bedstkendte brands med deres store udvalg af velspillende pickupper i alle prisklasser.

Soundsmith - amerikanske, håndbyggede pickupper som er kendetegnet ved deres unikke design og specielle slibninger. Lyden er musikalsk og medlevende.

Lyra - Japanske highend pickupper der er blandt de bedste på markedet uanset pris. Bygges på bestilling specifikt til kunden.

Wireworld - amerikansk producent af kabler hvor der virkelig er value-for-money. Flot samlekvalitet og de spiller let op med konkurrenter til mange gange prisen.

Grado - amerikansk producent af håndbyggede og gennem-musikalske pickupper og hovedtelefoner der er kendetegnede ved deres konstruktion i træ.

Isoacosustics - canadisk producent der specialiserer i fødder og platforme til afkobling og isolering af vibrationer fra/til både elektronik, pladespillere og højttalere.

Norstone - fransk producent af hi-fi møbler til alle behov.