Mærker - her finder du alle vores mærker!

VI FORHANDLER DISSE MÆRKER

Alle vores produkter og mærker er udvalgt ud fra personlige erfaringer, passion for musikken og erfaringer fra rundt om i verden.

Vi er stolte af at repræsentere:

Mark Levinson - klassisk amerikansk highend mærke der i særdeleshed er kendt for deres fremragende forstærkere.

MOON by Simaudio - canadisk highend-producent der har eksisteret i 40 år, og er blevet toneangivende i branchen de senere år.

Audio Research - rørklassikeren over dem alle, og ophavshaveren til High Definition-udtrykket indenfor kvalitetslyd.

Luxman - det hæderkronede japanske mærke der står stærkere end nogensiden med en perlerække af velspillende produkter.

Audio Analogue - Italiens fremmeste elektronikmærke i lækkert tidløst design og høj byggekvalitet.

Pathos Acoustics - Italiensk superdesign med en radikalt anderledes tilgang til både teknikken og det visuelle udtryk, og med lyd i topklasse.

Yamaha - klassisk, hæderkronet japansk mærke der er store indenfor både hi-fi og surround.

Rotel - familieejet virksomhed der er kendt for deres glimrende stereoprodukter til priser hvor de fleste kan være med.

MICHI - Rotels luksusmærke er genopstået med en serie forstærkere der leverer utrolig valuta for pengene.

Perlisten - amerikansk mærke med dansk islæt. Helt ny serie højttalere der er udviklet på en radikalt anderledes måde i forhold til lytteoplevelsen og præsentationen af lyden.

VPI - amerikansk producent af pladespillere. Amerikansk familiefirma drevet af Mat Weisfeld og hans far Harry.

Pear Audio - slovensk producent af særdeles musikalske pladespillere der er baseret på Tom Fletchers designs. Vi importerer selv Pear Audio.

Arcam - det klassiske engelske brand er tilbage i stærk form under vingerne af Harman, som også ejer Mark Levinson.

Sonus Faber - italiensk håndværk når det er bedst giver nogle højttalere der er smukke at kigge på, og spiller Musik med stort M.

Elac - Tysklands største og ældste højttalerproducent og de er leverandør af vellydende højttalere, pladespillere og elektronik i alle prisklasser.

GamuT Audio - dansk highend fra hænderne af Benno Baun Meldgaard, som har skabt en perlerække af Golden Ear og Editors Choice-vindere.

Paradigm - canadisk producent af elegante og vellydende højttaler med egenudviklede enheder, og som byder på fede, alternative løsninger i jagten på optimal lyd.

Copland - dansk producent af rørforstærkere der både er smukt byggede og ekstremt velspillende.

Rega - velkendt og ikke mindst velanmeldt producent af pladespillere, forstærkere, højttalere og tilbehør.

Pro-Ject - Østrigsk producent af pladespillere, elektronik og tilbehør med fokus rettet på deres vellydende pladespillere.

Revel - amerikansk højttalerproducent under samme ejer som bl.a. Mark Levinson. Mangeårig reference hos mange magasiner pga deres ærlige tilgang til musik og hifi.

JBL - vel nok indbegrebet af amerikanske højttalere, som under vingere på Harman, er kommet tilbage større og stærkere end nogensinde.

Gold Note - italiensk producent der laver det hele selv, og med kvalitet i absolut topklasse. 

Hifi Rose - nyt koreansk mærke der har rystet markedet med topanmeldte netværksafspillere med betjening i særklasse.

Lumin - nogle af markedets absolutte bedste netværksafspillere, og med en byggekvalitet der matcher highend-producenterne uanset pris.

Nordost - hæderkronet amerikansk producent af nogle af de bedste kabler i verden. 

TCI Cables - engelsk no-nonsense kabelproducent der yder langt over hvad prissedlen ellers ville vise.

Isotek - engelsk producent der er ekspert i strøm og strømoptimering til hifi-systemet.

Ortofon - dansk hifi er i høj kurs ude i verden, og Ortofon er et af de bedstkendte brands med deres store udvalg af velspillende pickupper i alle prisklasser.

Soundsmith - amerikanske, håndbyggede pickupper som er kendetegnet ved deres unikke design og specielle slibninger. Lyden er musikalsk og medlevende.

Lyra - Japanske highend pickupper der er blandt de bedste på markedet uanset pris. Bygges på bestilling specifikt til kunden.

Hana - lille japansk producent der håndbygger en række pickupper der lydmæssigt ligger på et meget højt niveau, og til menneskepenge.

Wireworld - amerikansk producent af kabler hvor der virkelig er value-for-money. Flot samlekvalitet og de spiller let op med konkurrenter til mange gange prisen.

Grado - amerikansk producent af håndbyggede og gennem-musikalske pickupper og hovedtelefoner der er kendetegnede ved deres konstruktion i træ.

Isoacosustics - canadisk producent der specialiserer i fødder og platforme til afkobling og isolering af vibrationer fra/til både elektronik, pladespillere og højttalere.

Norstone - fransk producent af hi-fi møbler til alle behov.