Prøv CANVAS derhjemme

Det kan være skræmmende at bruge sine penge på noget, man ikke engang har rørt ved. Det forstår vi godt! Det er derfor, vi inviterer dig til at prøve vores udstyr i dit eget hjem, med dine egne ører. Hvis vores produkter ikke falder i din smag, arrangerer vi returforsendelsen for dig. Vi har et fast returgebyr på ~750 kr. (€100) for almindelig forsendelse (Europa) og ~1.500 kr. (€200) for forsendelse med fly (i hele verden) pr. afsendt produkt.

Sådan fungerer det

Først køber du produktet. Når ordren ankommer til din dør, begynder de 45 dages prøveperiode. Hvis du får et brændende ønske om at returnere produktet inden for de 45 dage, skal du blot kontakte os via e-mail, så giver vi dig en returlabel eller arrangerer en afhentning, afhængigt af hvor du befinder dig. Når vi har kontrolleret, at produktet er i god stand, starter vi tilbagebetalingsprocessen, som kan tage 30 dage. De ~750 kr. (€100) / ~1.500 kr. (€200) i returgebyr trækkes fra det beløb, der skal tilbagebetales. Returgebyret er pr. afsendt produkt.

Den vigtigste regel, som du skal følge

Når du returnerer produktet, skal det være i samme stand, som du modtog det. Hvis der er tegn på brugerrelaterede skader eller manglende tilbehør, vil vi vurdere situationen og overveje at fratrække en del af returneringen. Original forsendelsesæske er nødvendig for returnering, vi accepterer ikke en returnering uden den.

For detaljerede oplysninger om returneringsprocessen, se venligst Garanti og returnering.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram