For få måneder siden lancerede vi det nye CANVAS HiFi som allerede efter en uge blev udsolgt!

Vi har netop fået CANVAS på lager igen og som kompensation for den lange ventetid, tilbyder vi i disse dage vores kunder op til 50% rabat på TV i vores udstilling, som købes sammen med CANVAS.

Kom til CANVAS DAYS:
Torsdag d. 2/5 | 8.00-19.00
Fredag d. 3/5 | 8.00-19.00
Lørdag d. 4/5 | 8.00-16.00
Søndag d. 5/5 | 10.00-16.00

CANVAS - HiFi, Reinvented.

Som det første Hi-Fi TV-lydsystem nogensinde tilbyder CANVAS HiFi kompromisløs Hi-Fi-lyd. Ved at kombinere en high-end højttalerkonstruktion med rumkorrektion og BACCH 3D-crosstalk-cancellation giver CANVAS Hi-Fi dig den ægte Hi-Fi-oplevelse, som du ellers kun oplever fra klassiske Hi-Fi-lydsystemer dedikeret til lyd, og kun til lyd.

Oplev CANVAS i din bolig

Er det svært at beslutte, hvilken frontfarve og størrelse CANVAS Hi-Fi, der passer bedst til din boligs stil og indretning? Det behøver det ikke at være! Med vores Augmented Reality (AR) værktøj kan du virtuelt afprøve forskellige frontfarver, størrelser og monteringsmuligheder og se, hvordan de fungerer i netop din bolig. På den måde sikrer vi, at du får en løsning, der ikke kun opfylder dine Hi-Fi drømme, men også komplementerer din bolig, farvevalg, og indretningsstil.
Oplev CANVAS Hi-Fi i din bolig og sammensæt netop din individuelle løsning med AR-teknologi.

Elegant integreret med dit TV

CANVAS Hi-Fi fås i forskellige størrelser, der er perfekt tilpasset størrelsen på dit TV. Vælg den størrelse, der passer til dit TV for at skabe et harmonisk visuelt udtryk og en elegant integration med dit TV.
Vælg mellem: 55", 65", 75" og 77".

Skab suveræne TV – og lydoplevelser med CANVAS Hi-fi.

Tidløs fusion af lyd og design

CANVAS HiFi er ikke bare et lydsystem. Det er et tidløst designelement, der fusionerer lyd, design og æstetik og sikrer den perfekte integration af avanceret Hi-Fi-teknologi i din bolig.

Perfekt tilpasset din boligstil

Med CANVAS Hi-Fi har du mulighed for at skræddersy en løsning, der æstetisk og visuelt passer ind i netop dit hjem og komplementerer din bolig- og indretningsstil. Vælg mellem tretten forskellige finishes for at skabe dit personlige design-udtryk.

Du kan vælge front i lys eg, mahogni eller valnød eller en tekstilfront fra den danske tekstilproducent Kvadrat. Slip kreativiteten løs og vælg din favoritfront mellem ti forskellige farver herunder klassisk sort og lysegrå.

Suveræn Hi-Fi-lyd - med eller uden TV

CANVAS Hi-Fi er ikke kun fuldt integrerbart med dit TV men tilbyder suveræn Hi-Fi-lyd uanset, om du vil bruge det til at lytte til din LP-samling, streame din yndlingsmusik eller ønsker Hi-Fi-lyd i dit køkken. CANVAS Hi-Fi kan det hele!
Hvis du har mere end et CANVAS-system, kan du endda få dem alle til enten at spille sammen - eller hver for sig – med blot et enkelt tryk på din telefon.

BACCH 3D

Lad os introducere dig til denne revolutionerende teknologi. Se med og oplev, hvordan BACCH 3D-lyd løfter din lydoplevelse til nye højder.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram